Een keuze maken


Hoe kies je een financiële opleiding?

 

Met een breed scala aan financiële opleidingen kan het lastig zijn om te bepalen welke financiële opleiding het beste bij je past. Gelukkig is er dankzij ons ruime aanbod altijd wel een financiële opleiding die aansluit bij jouw wensen. Maar hoe vind je die ene financiële opleiding waar je verder mee komt?

Welke functie vervul jij binnen jouw organisatie, en welke opleidingen passen daarbij?

 

 

Op jouw eigen niveau

Bij Constitute zijn we trots op ons ruime aanbod. Zo is er altijd wel een financiële opleiding die bij jou past. Bij een groot deel van onze opleidingen is er namelijk geen basiskennis vereist. Dit maakt een dergelijke financiële opleiding geschikt voor iedereen. De financiële wereld kan soms complex en afstandelijk lijken door al het vakjargon dat er gebruikt wordt. Bij Constitute doen we daar niet aan. Wij brengen de lesstof terug naar de basis zodat je alleen leert wat noodzakelijk is voor jou. Op deze manier leer je snel, effectief en op een leuke manier. Onze kracht is eenvoud. Neem bijvoorbeeld de financiële opleiding Jaarrekeninglezen. Een jaarrekening is een belangrijk document dat elk bedrijf op orde moet hebben. Binnen een dag ben je op de hoogte van alle aspecten van een jaarrekening en kun goed doordachte beslissingen nemen. Klik hier voor meer informatie over Jaarrekeninglezen.

Een opleiding die jou uitdaagt

Een financiële opleiding moet je uitdagen. Daarbij is het noodzakelijk dat je op een prettige manier leert. Bij Constitute geldt daarom een strenge selectie voor onze docenten. Zo hebben wij alleen gedreven docenten in huis die de koppeling naar het werkveld weten te maken. Bij elke financiële opleiding toetsen wij direct jouw kennis door middel van een leuke casus. Zo weet je zeker dat je de stof eigen hebt gemaakt en kun je deze direct toepassen binnen jouw organisatie. Heb je de smaak te pakken? Dan heb je uiteraard de mogelijkheid om een financiële opleiding te kiezen die dieper op de stof in gaat.

Een opleiding die jou verder helpt

Financiën zijn voor elke organisatie belangrijk. Medewerkers die naast hun eigen taken ook een goede financiële basis hebben, zijn daarom aantrekkelijke medewerkers voor elke organisatie. Bij bijna elke beslissing die een organisatie maakt, wordt er namelijk nagedacht over de eventuele financiële consequenties. Als jij financieel onderlegd bent, ben je van onschatbare waarde. Zo heb je een streepje voor op je collega’s en zijn jouw ideeën altijd financieel haalbaar. Neem bijvoorbeeld de financiële opleiding Jaarrekening en Budget Tijdens deze financiële opleiding krijg je inzicht in de financiële basisbegrippen en principes die ten grondslag liggen aan financieel management. Deze financiële opleiding is zowel geschikt voor managers die financiële beslissingen maken als iedereen die een volgende stap in zijn of haar carrière wil maken.

Een vorm die jij prettig vindt

Het is belangrijk dat je kunt leren op de manier die jou het beste uitkomt. Daarom bieden wij elke financiële opleiding zowel klassikaal als e-learning aan. Leer je beter in groepsvorm en hecht je waarde aan interactie met medecursisten? Dan is een klassikale financiële opleiding geschikt voor jou. Maar vind je het prettig om te leren waar en wanneer jij wil? Dan is een e-learning de beste optie. Uiteraard staan wij ook bij de e-learnings voor je klaar mocht je vragen hebben. Kijk hier voor meer informatie over onze e-learnings.

Meer informatie?

Als je vragen heeft neem dan contact met ons op via 030 280 00 66 of info@constitute.nl.