Financiële trainingen

De kracht van eenvoud.


OPLEIDING OMSCHRIJVING PE PRIJS
Jaarrekeninglezen Een solide financiële basis en alles over jaarrekeningen in één interactieve online cursus. 295
IFRS Integrated Complete online IFRS training, inclusief complexe standaarden (IFRS 9,13) 1795
IFRS Fundamentals Leer de basis van IFRS kennen tijdens deze compacte training 495
IFRS Essentials Maak kennis met IFRS. inzicht in de meest essentiële standaarden 695
Financiën Essentials Leer alles over financiën in twee dagen 695

 

Onze visie op opleiden en leren is heel concreet uitgewerkt in alle elementen van de financiële trainingen van Constitute. Die elementen koppelen we aan de hoge kwaliteitseisen die verschillende instanties aan ons stellen, zoals de NBA en CEDEO en Constitute zelf ook stelt. Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen voor iedereen bereikbaar zijn, dat ze motiverend zijn en dat ze inhoudelijk excellent zijn.

Financiële trainingen

Alle financiële trainingen zijn ontwikkeld door financiële experts die in de praktijk werkzaam zijn. Constitute gaat uit van het principe dat mensen met werkervaring het meest leren door te doen, vervolgens daarop te reflecteren en het geleerde te koppelen aan de geleerde kennis. Je werkt tijdens een financiële training aan de combinatie van nieuwe kennis, bijbehorende vaardigheden en de ontwikkeling van jouw concrete functioneren door te oefenen met praktijkcases. Deze cases zijn ontwikkeld in de praktijk door onze eigen experts, daarmee waarborgen wij de kwaliteit die we leveren. Lees meer over de meerwaarde van een financiële cursus.

Interactief

Alle financiële trainingen van Constitute zijn interactief. Jouw docent loopt samen met jou door de stof heen, reflecteert samen met je en geeft jou veel ruimte om jouw vragen te stellen. Daarom zijn groepen bij financiële trainingen altijd kleiner dan tien man, zodat iedereen zijn eigen vragen kan stellen en zijn praktijksituatie kan inbrengen. Ook de E-Learnings van Constitute zijn interactief, doordat je toetsen maakt test je je eigen kennis en tijdens de praktijkoefeningen ontwikkel je de nodige vaardigheden. Vind snel de financiële opleiding die bij jou past.

 

Persoonlijke aandacht

Bij Constitute sta jij als deelnemer centraal. Je wordt intensief begeleid door onze docenten en trainers zodat jij het maximale haalt uit de financiële trainingen die jij volgt. De opleidingen worden altijd in kleine groepen verzorgd. Hierdoor is er altijd genoeg ruimte voor interactie en discussie over jouw eigen werksituatie.

Kwalitatieve financiële trainingen

De kwaliteit van financiële trainingen wordt vrijwel volledig bepaald door de deskundigheid, de ervaring en het enthousiasme van jouw docent. Constitute werkt vrijwel uitsluitend met de eigen docenten, die zorgvuldig zijn geselecteerd en ontwikkeld. Hierbij wordt streng geselecteerd op zowel didactische vaardigheden als inhoudelijke kennis. Constitute besteedt veel aandacht aan de opleiding, specialisatie en praktijkervaring van haar financiële docenten, hier worden alle docenten periodiek op getoetst.

E-Learning Financiële training

Het belangrijkste positieve effect van e-learning is dat je het trainingsproces bij e-learning beter kunt managen. Je werkt thuis of op kantoor en hoeft niet te reizen. E-learnings zijn 24/7 beschikbaar en het moment dat je de training volgt kan zelf worden gekozen. Je traint in je eigen tempo omdat je niet afhankelijk bent van de groep en je kunt de stof rustig doornemen zonder tijdsdruk.

Bij e-learning heb je niet de mogelijkheid om te netwerken. Vanuit Constitute organiseren wij jaarlijkse netwerkbijeenkomsten en bieden de mogelijkheid om op een forum met andere cursisten te communiceren. Je kunt direct contact hebben met een docent door je vraag per mail of in de E-learning omgeving te stellen.

Feitelijk is het belangrijkste voordeel van een klassikale financiële training dat er sociale druk is om de training (tijdig) af te ronden. Bij E-learning zul je deze discipline zelf moet hebben. Wij doen ons uiterste best om de kwaliteit van onze E-learnings continu te verbeteren en de ‘klassikale’ leerbeleving zoveel mogelijk na te bootsen door elektronische presentaties, animaties en cases en toetsen. Daarnaast zijn de kosten voor een E-learning soms wel 50% lager dan van de klassikale training.

Waarom financiële trainingen volgen bij Constitute?

  • Je kunt alle financiële rapportages lezen en doorgronden
  • Je leert de juiste vragen stellen aan ‘financials’
  • Je bent beter in staat om de bedrijfsvoering bij te sturen met budget en begrotingen
  • Je leert investeringen onderbouwen