Hoe werkt E-learning


Waarom E-Learning bij Constitute?


Een opleiding of financiële training kun je in je eigen tempo lekker thuis volgen door middel van E-Learning.


Wat zijn de voordelen van E-Learning?

De belangrijkste voordelen zijn flexibiliteit en kostenbesparing; leren in jouw eigen tempo, wanneer je wilt, waar je wilt. Feedback vragen als het jou uitkomt. Daarnaast zijn kosten van E-Learning lager en je spaart het milieu doordat je minder reist en effectief gebruik maakt van leermiddelen. E-Learnings van Constitute zijn interactief, leuk om te doen en er zijn diverse toetsingsmomenten opgenomen om te kijken wat je wel- of niet beheerst. De E-Learnings van Constitute zijn daarmee zoveel mogelijk identiek aan de klassikale opleidingen, maar dan flexibel en tegen lagere kosten! Onderstaand lees je hoe dat praktisch in zijn werk gaat.

  • Leren waar jij wilt
  • Leren wanneer je wilt
  • Niet teveel betalen
  • In jouw eigen studietempo
  • Herhaal zo vaak jij wilt

Hoe werkt E-Learning?

Wanneer je een E-learning besluit te gaan doen ontvang je jouw persoonlijke inloggegevens voor toegang tot de Constitutor leeromgeving. Daarnaast ontvang je een map met daarin het studiemateriaal, zodat je aantekeningen kunt maken en ook een goed naslagwerk hebt. Je krijgt standaard twee maanden toegang tot de E-learning omgeving. Als je meer tijd nodig hebt of als het 'even niet uitkomt' verlengen wij graag deze periode voor je. De E-learnings van Constitute worden verzorgd vanuit de 'cloud', in de technologisch geavanceerde datacenters van Telecity in Amsterdam en Londen (internationale trainingen). Alle verbinden zijn beveiligd, zo heb jij een waarborg voor connectiviteit, snelheid en dat er vertrouwelijk met jouw gegevens wordt omgegaan. Alle E-learnings van Constitute kun je zowel op jouw eigen PC als tablet (iPad) volgen.

Presentaties en oefeningen

Stap voor stap ga je door de training heen. De trainer leidt je door de sheets en je maakt casussen en kennisquizzen. Op een kennisquiz krijg je direct feedback. Casussen kun je deels zelf nakijken en worden als je wilt door jouw eigen docent beoordeeld. Je kunt altijd pauzeren en later verder gaan waar je gebleven was.

Lesmateriaal?

Naast de online training ontvang je een map met de sheets, casussen en eventuele andere documenten. De map is een goed naslagwerk om later nog eens wat in terug te zoeken. Wanneer je de training hebt afgerond ontvang je een certificaat per post.

Begeleiding

Ook tijdens de E-learnings van Constitute wordt je door ons van begin tot eind begeleid. Heb je een casus gemaakt, dan wordt die door één van onze trainers beoordeeld. Heb je een vraag, dan kun je die direct online stellen. Uiteraard kun je ons ook bellen. Als we zien dat je een tijdje niet hebt ingelogd nemen we even contact met je op om te overleggen waar het aan ligt. Geen tijd gehad? Of heb je een vraag? Wij helpen je graag.

Slim leren op jouw manier

Zelf je tijd indelen maar wel graag een contactmoment met de docent? Misschien is een combinatie van E-learning en klassikaal leren dan wel wat voor jou. Je volgt bijvoorbeeld een E-learning Jaarrekening lezen, en volgt dan dag 2 en 3 van de training Financiën voor niet-financiële managers klassikaal. Wil je meer weten over deze combinaties? Neem dan contact met ons op.

Trainingsaanbod


Vrijwel alle trainingen van Constitute zijn als E-learning verkrijgbaar. Staat de training van jouw keuze er nog niet tussen? Dan is hij nog in ontwikkeling. Neem contact met ons op voor een indicatie wanneer de training beschikbaar komt. Bel ons op 030 – 2800066 of mail naar info@constitute.nl.