Over ons


Constitute, de financiële opleider van Nederland


Tijdens onze opleidingen merk je het verschil, wij zijn gemotiveerd om jou die volgende stap laten maken. Vanuit onze interesse in kennis, professionaliteit en ons geloof in de kracht van eenvoud, ontwikkelen wij financiële trainingen en trainingen op het gebied van risk en governance. Dat doen we nu 15 jaar.

Visie

Onze visie op opleiden en leren is heel concreet uitgewerkt in alle elementen van de trainingen van Constitute. Die elementen koppelen we aan de hoge kwaliteitseisen die verschillende instanties aan ons stellen, zoals de NBA, CEDEO en Constitute zelf ook stelt. Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen voor iedereen bereikbaar zijn, dat ze motiverend zijn en dat ze inhoudelijk excellent zijn.

Interactief

Alle financiële trainingen van Constitute zijn interactief. Jouw docent loopt samen met jou door de stof heen, reflecteert samen met je en geeft jou veel ruimte om jouw vragen te stellen. Daarom zijn groepen bij financiële trainingen altijd kleiner dan tien man, zodat iedereen zijn eigen vragen kan stellen en zijn praktijksituatie kan inbrengen. Ook de eLearnings van Constitute zijn interactief. Doordat je toetsen maakt test je je eigen kennis en tijdens de praktijkoefeningen ontwikkel je de nodige vaardigheden

Achtergrond

Wij hebben geen reputatie van 100 jaar terug, zoals de organisaties waaruit wij voortkomen, maar wij werken nog steeds volgens de strikte kwaliteitsstandaarden van die internationale topbedrijven. Ons unieke learning excellence concept hebben we vertaald in een klassikale- en online variant.

Onze klanten

We zijn één van de meest vooruitstrevende aanbieders van financiële trainingen. We werken voor de Verenigde Naties, Football Players Union en internationale multinationals. Maar net zo lief voor kleinere bedrijven of individuen. Vooral omdat we goed beseffen dat één individu het verschil kan maken!

Learning excellence is door het stimuleren van interesse, het ontwikkelen van kennis. Deze kennis inbedden binnen een professioneel kader waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van technologie. Door de continue focus op het wegnemen van de beperkende factor in dit proces realiseren wij de topkwaliteit waarin we geloven. De kracht van eenvoud is daarbij ons Leitmotiv; de ultieme test; if you can't explain it simply you don't understand it well enough - Albert Einstein -

Constitute combineert vijftien jaar onderwijservaring en learning excellence met toonaangevende (financiële) kennis, een persoonlijke en interactieve benadering en uiteraard ervaren en succesvolle docenten. Kwaliteit is de life-blood van onze organisatie en dat is iets waar we nooit compromissen aan doen.

Naast geloof in de kracht van eenvoud zijn professionaliteit, flexibiliteit en technologisch vooruitstrevend zijn, belangrijke kernwaarden van onze organisatie. Door onze schaalgrootte en korte communicatielijnen spelen wij slagvaardig in op jouw behoeften.

We handhaven ons beleid om het aantal personen die deel kunnen nemen aan een cursus te beperken, zeer strikt. Hierdoor zorgen we ervoor dat deelnemers een optimale hoeveelheid persoonlijke ondersteuning en begeleiding ontvangen. Naast deze richtlijn ontwikkelen wij alle opleidingen zelf, werken wij er hard aan om onze opleidingen betaalbaar te houden door gebruikmaking van E-Learning en hebben wij diverse kwaliteitstoetsen waaraan een opleiding moet voldoen voordat deze gegeven kan worden. De keurmerken van CEDEO en de Koninklijke NBA bevestigen de kwaliteit die wij leveren.

Het hoge kwaliteitsniveau van onze financiële opleidingen wordt gewaarborgd door toewijding aan intensief, objectief en nauwgezet marktonderzoek én uiteraard veel aandacht voor de vaktechnische en didactische ontwikkeling van onze docenten en medewerkers. Onze medewerkers realiseren dat we alleen dan kwalitatief hoogstaande financiële opleidingen kunnen blijven aanbieden.

De Constitute omgeving is ondernemend en biedt tegelijk het enthousiasme en de creativiteit van een start-up, met de gerespecteerde reputatie en betrouwbaarheid van een gevestigde organisatie. Belangrijke kenmerken van onze aanpak zijn persoonlijk contact en een resultaatgerichte benadering naar leren en ontwikkelen. Wij geloven dat het inspireren en motiveren/enthousiasmeren van cursisten de belangrijkste elementen zijn voor een effectief leerproces en het verwerven van kennis en vaardigheden. Onze Incompany programma’s kunnen op iedere locatie over de wereld verzorgd worden en zijn speciaal ontworpen voor de uitdagingen en problemen die van ieder individu of iedere individuele organisatie. Vind vandaag nog de financiële opleiding die bij jou past!