Werken bij ConstituteConstitute vacatures

Wij zijn bij Constitute steeds op zoek naar professionele, enthousiaste mensen. Mensen die hun loopbaan serieus nemen, maar ook begrijpen dat als je samen ergens voor gaat je meer bereikt. Wij houden niet van een 9 tot 5-mentaliteit, maar vinden het vanzelfsprekend dat als je een keer je dag niet hebt, je gewoon eerder naar huis gaat.

Wij geloven ook in de fantastische mogelijkheden die de huidige technologie ons biedt, we hebben daarbij wel oog voor de menselijke kant. Wij zijn ervan overtuigd dat een slimme visie gecombineerd met de focus op de ontwikkeling van talent, het pad is naar groei en succes in de 21e eeuw.


Als jij je aangesproken voelt door bovenstaand kijk dan bij onderstaande vacatures en neem contact met ons op!


Bij Constitute nemen we jouw ontwikkeling serieus. Dat betekent dat je de verantwoordelijkheid en begeleiding krijgt die bij jou past. Wij geloven in de drie S'en van ontwikkeling; structuur, stimuleren en support.

Processen zijn gestructureerd, goed doordacht en helpen jou om jouw werk te doen. Je krijgt een persoonlijke coach die ieder kwartaal jouw doelen doorspreekt, deze met jou beter afstemt op de missie van Constitute en jou helpt om je de juiste kant op te ontwikkelen. Op die manier krijg je ook de juiste support om jezelf te ontwikkelen

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en we verwachten dat je zelfstandig werkzaamheden oppakt. Eigen initiatief dat past bij de Constitute-visie stimuleren we altijd!

Op deze manier creëren wij de juiste combinatie van structuur, begeleiding en eigen initiatief. Daardoor houden we jou gemotiveerd! Wanneer jij dan laat zien dat je je goed ontwikkelt en een bijdrage levert laten we jou steeds meer meedenken en mee ondernemen, samen de business opbouwen.

Je start als Online Marketing Support Executive. In deze functie leer je het 'vak'; je leert professioneel communiceren, krijgt productkennis en 'doet' vooral ook veel; organiseren van trainingen, ondersteunen bij sales (acties) en meewerken aan de website.

Als ervaren Online Marketing Executive ga je na één of twee jaar meer meedenken over productontwikkeling, marketing en slimme salesacties. Je adviseert opleidingsadviseurs en de directie over marketing en beleid.

Indien je je goed ontwikkelt hebt en aangetoond hebt een meerwaarde te bieden voor de organisatie dan kun je doorgroeien naar de functie van (Education) Consultant. Als Consultant zul je je meer richten op de marketing en steeds meer mee gaan denken over het beleid van Constitute en je krijgt voor een deel al resultaatverantwoordelijkheid. De allerbeste Consultants kunnen doorgroeien naar de functie van Manager waarbij jijzelf resultaatverantwoordelijk wordt en ook echt mee gaat denken met de directie over de toekomst van onze organisatie

Eén keer per jaar organiseren wij een ‘event’. Vorig jaar zijn wij naar de Noordpool-cirkel gereden met een team in twee dagen. Daarvoor hebben een survival gedaan in Aberdeen in Schotland. Even samen op adem komen, mooie dingen bereiken en bouwen aan een hecht team. Wij zijn zuinig op ons team. Daarom is onze selectieprocedure intensief, een assessment van GITP kan onderdeel uitmaken van de procedure. Wij kijken zowel naar wat je kan (professioneel), maar vooral naar wie je bent (persoonlijk). Het laatste vinden wij het belangrijkste. Zowel ons management development traject, al onze regelingen zijn erop gericht om jou te laten groeien.

Onze werkomgeving in Utrecht is stimulerend, onze lunches zijn gezellig en één keer per maand hebben we een ‘coffee croissant’-sessie, waarbij we elkaar bijpraten en ideeën delen. We stimuleren sport en doen dat graag in teamverband. Niets hoeft. Wij komen voor elkaar op en stimuleren elkaar, hierdoor realiseren wij duurzame resultaten