Service en comfort


Constitute service


Bij Constitute draait alles om inspiratie. We willen daarom graag dat jij je op de trainingsdag met niets anders hoeft bezig te houden dan de nieuwe kennis die je komt opdoen. Wij zorgen voor de rest. Een aantal dingen hebben we standaard in ons ‘pakket’. Heb je andere wensen? Laat het ons weten!

Een keuze maken

Constitute biedt trainingen in 3 vormen aan. Je kunt een training online volgen, klassikaal in een groep(je), of als incompany training. Over de laatste lees je verderop meer. De trainingen van Constitute zijn in modules verdeeld, waardoor je zelf kunt mixen wat je zou willen doen. Wil je hier meer over weten? Ga naar bouw je eigen training.

Soms is het lastig kiezen. Kies je voor een E-learning, waar je minder voor betaalt maar de training wel grotendeels zelf moet uitvoeren? Of toch een open training, waar je een hele dag alleen maar bezig hoeft te zijn met kennis op doen? Je kunt ons hierin altijd om advies vragen.

Mocht je een E-learning hebben gekozen en het blijkt toch niets voor jou, dan kun je je gewoon inschrijven voor een open training. Je betaalt dan alleen het verschil in prijs bij.

Incompany

Incompany trainingen worden in overleg samengesteld. Wij kunnen een programma aandragen dat ons nuttig lijkt, maar we kunnen ons programma ook geheel aan de wensen van een organisatie aanpassen. We zien steeds vaker bedrijven die ervoor kiezen de basis van een training in de vorm van een E-learning aan te bieden, om vervolgens het praktijkspecifieke deel klassikaal te organiseren. Op deze manier kunnen medewerkers zelf hun tijd indelen en hoeven zij vaak nog maar één dag beschikbaar te zijn voor een klassikale training. Uiteraard behoort een volledige E-learning of een volledig klassikale training ook tot de opties.

Praktische zaken

Studiemateriaal

Constitute zorgt bij de training voor het studiemateriaal. Je krijgt van ons een map met alle informatie erin. Bij een open training ligt die bij aankomst op je te wachten, in het geval en een E-learning sturen we je de map toe. Deze informatie kan als handig naslagwerk dienen.

Locaties

De Constitute open trainingen vinden plaats in verschillende grotere steden in Nederland en soms België. Kijk bij je training naar keuze voor de beschikbare locaties.

Verzorging

Open trainingen zijn altijd inclusief dagarrangement. Wij zorgen voor voldoende hapjes en drankjes en een heerlijke lunch, zodat jij je kunt opladen voor een dag flink veel kennis opdoen. Heb je dieetwensen, dan kun je die bij je persoonlijke contactpersoon aangeven.

100% tevredenheidgarantie

Is er iets niet naar wens? Ben je ontevreden over de training of de E-learning? Laat het ons weten! Zoals ieder mens maken ook wij fouten, maar wij doen ons uiterste best die recht te zetten. In overleg met jou bepalen we daarom bij klachten wat voor jou de beste oplossing is.