Wie zijn wij


Frank van Wijk
Trainer Leiderschap

"Plezier in je werk is essentieel als je grootse dingen wilt bereiken. Ik vind het fantastisch om daaraan bij te dragen en mensen te helpen hun doelen te bereiken."


Emile ten Hoor
Oprichter en trainer Financiën en Governance

"Constitute is voor mij inspiratie, een podium en een kenniskatalysator. Door het delen van kennis ontwikkel je je samen met anderen. Dat inspireert om de wereld transparanter en beter te maken."

 


Linda van der Wal
Trainer Leiderschap en Persoonlijke Effectiviteit

"Het leukste aan mijn vak vind ik dat je mensen heel snel kunt helpen om stappen te zetten. Ik houd ervan om praktisch aan de slag te gaan, zodat je direct effect ziet in je dagelijkse werk."


Olaf Berendsen
Trainer Financiën

"Training geven is actief bezig zijn met theorie en praktijk. Telkens weer de koppeling maken tussen wat we in theorie leren en hoe je dat in de praktijk toepast, dat maakt trainen leuk. Er zitten namelijk zoveel voordelen aan het volgen van een financiële cursus."


Peggy van Glaanen - Weijgel
Trainer Finance en Governance

"Training geven is ontzettend inspirerend. Je ontmoet mensen met allerlei verschillende achtergronden en ervaring, en je wordt zelf ook steeds gedwongen je in het onderwerp te verdiepen."